Inapoi la Pagina Promo

Suport auto biciclete Thule EuroClassic G6 Led 928, 2 Biciclete 13 pin

TH928020

New product

Noul varf de gama a suporturilor de bicicleta pe carlig este Thule EuroClassic G6 LED. Acesta este o varianta stilizata a celebrul lui predecesor, Thule EuroClassic G5.

More details

Nu ai primit niciun punct de loialitate deoarece produsul are deja reducere.


1 844,67 lei cu TVA

-400,00 lei

2 244,67 lei cu TVA

Adăugaţi la lista dorinţelor

Plata in 5 rate Poti alege plata in rate fara dobanda la finalizarea comenzii prin partenerul nostru de incredere Mobilpay. Acceptam STAR BT, Bonus Card, Alpha Bank si Card Avantaj, pana la 5 rate fara dobanda.
Plata prin CrediusEste o tehnologie inventata de Credius, ce iti permite sa obtii creditul simultan cu efectuarea cumparaturilor pe internet, fara adeverinta de venit sau un card de credit.
Livrare Rapida - in 24-48 hPentru produsele din stocul propiu
GarantieOferim garantie de la producator pentru toate produsele comercializate, conform Termeniilor si Condiliilor site-ului.
14 zile drept de returPoti returna produsele comandate in timp de 14 zile, iar suma iti va fi restituita conform Termenilor si Conditiilor site-ului.
 • Noul varf de gama a suporturilor de bicicleta pe carlig este Thule EuroClassic G6 LED. Acesta este o varianta stilizata a celebrul lui predecesor, Thule EuroClassic G5.

  Pentru fabricarea acest suport s-au folosit aluminiu şi alte materiale foarte uşoare.

  Se ataşează la cârligul de remorcare în câteva secunde. Cuplarea necesita o forţă redusă de apasare, dar prin aceasta se asigură cea mai mare stabilitate şi siguranţă.

  Suportul se poate rabata cu ajutorul unei pedale pentru a avea acces la portbagaj în timp ce bicicletele sunt incarcate. Sistemul de oprire încorporat nu lasă ca bicicletele să atingă pământul. Unghiul mare de înclinare permite şi deschiderea uşilor mari din spate fără ca uşa să atingă suportul.

  Bratele detasabile de fixare se pot monta si demonta cu mare usurinta, scurtand timpul de fixare a bicicletelor pe suport. Cu o suprafata de contact din cauciuc, pentru a proteja bicicletele, acestea pot fixa cadre de pana la 80mm.

  Greutatea maximă pe bicicletă este de 25 kg, ceea ce permite transportarea bicicletelor electrice (fara insa a se depasi sarcina maxima de 51kg!!).
  Capacitatea de încărcare a suportului poate fi mărită cu ajutorul adaptorului Thule Bike Adapter 9281.Greutatea maxima pentru bicicleta transportata pe acest adaptor este 15kg!!

  Suportul poate fi încuiat pe cârligul de remorcare. Fiecare bicicleta beneficiaza de un sistem de inchidere individual.

  Şinele de dimensiuni mai mari permit transportul bicicletelor cu roţi late.

  Suportulpoate plia pentru o depozitare mai uşoară, fiind suficient de compact pentru a fi ţinut în portbagajul maşinii.

  Produsul foloseşte un cablu de alimentare cu 13 de pini pentru a avea un set complet de lumini pe suport.

  CARACTERISTICI

  Numar maxim biciclete:2
  Diametru cadru (mm):22-80
  Tip prindere:Pe carligul de remorcare
  Antifurt suport:Da
  Antifurt bicicleta:Da
  Greutate suport (Kg):16.4

 • Video
 • 30 alte produse în aceeași categorie: