Inapoi la Pagina Promo

Pachet Subwoofer auto Hertz DBX 30.3 + Amplificator Hertz HCP 2 + Kit de cabluri complet

PACHET BASS DBX 30.3 + HCP 2

New product

Pachet de Bass compact ideal pentru spații inguste, fără compromis la calitate. Pachetul asigură o instalare rapida și usoară!

Subwoofer auto HERTZ DBX 25.3

 

More details

Atentie: Stoc Limitat!

Nu ai primit niciun punct de loialitate deoarece produsul are deja reducere.


849,99 lei cu TVA

-650,00 lei

1 499,99 lei cu TVA

Adăugaţi la lista dorinţelor

Plata in 5 rate Poti alege plata in rate fara dobanda la finalizarea comenzii prin partenerul nostru de incredere Mobilpay. Acceptam STAR BT, Bonus Card, Alpha Bank si Card Avantaj, pana la 5 rate fara dobanda.
Plata prin CrediusEste o tehnologie inventata de Credius, ce iti permite sa obtii creditul simultan cu efectuarea cumparaturilor pe internet, fara adeverinta de venit sau un card de credit.
Livrare Rapida - in 24-48 hPentru produsele din stocul propiu
GarantieOferim garantie de la producator pentru toate produsele comercializate, conform Termeniilor si Condiliilor site-ului.
14 zile drept de returPoti returna produsele comandate in timp de 14 zile, iar suma iti va fi restituita conform Termenilor si Conditiilor site-ului.
 • Pachet de Bass compact ideal pentru spații inguste, fără compromis la calitate. Pachetul asigură o instalare rapida și usoară!

   

  Subwoofer auto HERTZ DBX 25.3

  DBX25_Front_view.jpg

  Subwooferul HERTZ DIECI DBX 25.3 cu o formă mai compactă pentru locuri mai strânse este proiectat pentru a îmbunătăți performanța sistemului audio pe frecvențele mai joase. Designul optimizat asigurâ o instalare rapidă și nu prea invazivă. Subwooferul, care este din gama DIECI, seria  DS, oferă un bass dinamic, si profund. Carcasa este făcut din MDF (Medium Density Fibreboard) foarte gros. Datorită structurii sale rigide și stabile, nu afectează acustica. Panoul din spate înclinat îndeplinește două funcții importante: reduce reflexiile din spate și ușurează instalarea.

   


  Amplificator auto HERTZ HCP 2

  M_HCP2_PROSP_ridotto.jpg

  HCP 2 este un amplificator stereo, de 200 W, proiectat să extindă sau să modifice cu maximă ușurință sistemul audio standard a mașinii: cu intrări pre-amplificate (Pre-In) și cu intrări de nivel înalt (Speaker-In), pentru conectarea in orice sistem. Toate amplificatoarele Hertz Compact Power sunt asamblate cu componente de înaltă calitate și dispun un sistem crossover complet. Sistemul de disipare a căldurii este optimizat cu temperatura transferată la radiator și apoi disipată prin părțile laterale ale amplificatorului. Cu sistemul HCP 2 pot fi realizate sisteme de putere înaltă: setabile atât mono, cât și pentru  pentru sisteme mai complexe. De asemenea, include un filtru cu intensitatea basului (0 ÷ 12 dB) pentru a îmbunătăți frecvențele joase.

   

   

  REFINED HEATSINK WITH HIGH CONVECTION CAPABILITY

   HCP_REFINED-HEATSINK-WITH-HIGH-CONVECTIO
  Radiatorul de aluminiu extrudat oferă performanțe termice de înaltă eficiență; utilizând partea superioară a radiatorului pentru a disipa eficient căldura generată de componentele electronice astfel temperatura internă rămâne constantă la toate nivelurile de putere.

   

   

  COMPLETED FILTER SECTION

   HCP-COMPLETED-FILTER-SECTION.jpg
  Gama largă de filtre personalizate pentru fiecare model, pentru a atinge versatilitatea maxima: Lo-Pass, Hi-Pass, Band-Pass, Full Range, Subsonic, Bass Boost, Phase si Mono. Performanțele pre-amplificate filtrate împreună cu reglajele multiple sunt prezentate pe HCP 1D, oferind utilizatoriilor posibilități de conectare nesfârșite cu orice sursă.

   

   

  HCP ELECTRONICS

   HCP-ELECTRONICS-.jpg
  Circuitele de intrare echilibrate elimină perturbațiile electromagnetice prezente pe intrările Pre-amplificate sau Speaker. Stația de alimentare are un transformator de înfășurare multiplu și Low-ESR 105.

   

   

  ART

   HCP-ART.jpg
  Funcția de pornire/ oprire la distanță, pornește într-un mod automat amplificatorul împreună cu radioul OEM; elimină necesitatea unui semnal la distanță de la sursă atunci când utilizați difuzorul. Această funcție poate fi de asemenea dezactivată.

   

   

  KIT DE CABLURI COMPLET PENTRU INSTALARE

  AMP-1208-1200x900.jpg
  Kitul conține tot ce este necesar pentru instalare.

  ubwoofer auto Hertz DBX 25.3

  Putere maxima W: 600W
  Putere RMS W: 150W
  Impendanta : 4 Ohm
  Sensibilitate: 89 db
  Raspuns in frecventa: 32 ÷ 400k
  Magnet Difuzor: Ferita de densitate inalta

   

  Amplificator auto Hertz HCP 2

  Canale: 2
  Impendanta: 4/2 Ohm
  Putere de iesire W: 65W x 2 (4Ω), 100W x 2 (2Ω), 200W x 1 (4Ω)
  Distorsiune THD: (100 Hz@4Ω) : 0.01%
  S/N Ratio (A weighted@1 V): 103 dB
  Damping factor: (100 Hz@4Ω) : 200
  Dimensiune: 215 x 190 x 50mm.

   

  KIT DE CABLURI COMPLET PENTRU INSTALARE

  5m 8AWG Cablu de alimentare roșu,
  1m 8AWG Cablu e alimentare negru,
  miniANL suport de siguranța cu 40A siguranța,
  5m cablu RCA cu 2 canale rasucit in pereche,
  5m 18AWG cablu REM albastru,
  8.5mm terminal de inel (roșu + negru),
  4,2mm inel terminal (roșu + negru),
  Cheie tip imbus.

30 alte produse în aceeași categorie: