Inapoi la Pagina Promo

Statie radio PMR portabila Midland G5 XT set cu 2bc

OSR-C897

New product

Cumparand acest produs primesti pana la 30 puncte de loialitate, ce pot fi transformate intr-un voucher de 3,00 lei.


309,40 lei cu TVA

Adăugaţi la lista dorinţelor

Plata in 5 rate Poti alege plata in rate fara dobanda la finalizarea comenzii prin partenerul nostru de incredere Mobilpay. Acceptam STAR BT, Bonus Card, Alpha Bank si Card Avantaj, pana la 5 rate fara dobanda.
Plata prin CrediusEste o tehnologie inventata de Credius, ce iti permite sa obtii creditul simultan cu efectuarea cumparaturilor pe internet, fara adeverinta de venit sau un card de credit.
Livrare Rapida - in 24-48 hPentru produsele din stocul propiu
GarantieOferim garantie de la producator pentru toate produsele comercializate, conform Termeniilor si Condiliilor site-ului.
14 zile drept de returPoti returna produsele comandate in timp de 14 zile, iar suma iti va fi restituita conform Termenilor si Conditiilor site-ului.
 • Raza de acoperire

  distanta Statie radio PMR portabila Midland M99-S

  Acum puteti comunica la distante de pana la 12 km cu ajutorul statiei Midland G5 XT. Singura limitare pentru raza maxima posibila sunt factorii de mediu, cum ar fi blocajele cauzate de copaci, cladiri sau alte obstacole existente intre cele doua echipamente.

  Monitorizare copil

  Statie radio PMR portabila Midland G5 XT monitoriz

  Statia G5 XT poate functiona in doua moduri: ca statie radio standard, cu toate functiile standard, sau ca statie de monitorizare copil. Daca setati statia pe functia “Baby Sitter” (bona), toate functiile standard sunt dezactivate si statia va functiona doar ca un dispozitiv de monitorizare copil.

  Canale

  Statie radio PMR portabila Midland G5 XT

  Acest produs permite comunicarea in benzile PMR pe 8 canale standard PMR, plus 16 canale preprogramate. Pentru crearea unor canale private noi, puteti alege pana la 38 de tonuri CTCSS.

  Autonomie extinsa

  statie-radio PMR

  Statia PMR Midland G5 XT se poate alimenta cu 3 baterii AAA tip 4,5V (alcaline) / 3,6V (reincarcabile).  Statia beneficiaza de funcţia economizor de energie care va ajuta sa reduceti consumul cu pana la 50%; se activează automat cand staţia nu receptioneza niciun semnal mai mult de 7 secunde. In caz de baterie descarcata, ecranul LCD afiseaza un simbol de avertizare.

  Pachet complet

  Statia radio PMR Midland G5 XT ofera o multitudine de functii oferind o experienta complexa prin utilizarea ei: functia Blocare taste si ton taste, VOX, Dual Watch si Roger Beep, Out of range etc.

  -

  Caracteristici generale:

  Coduri securitate    38 CTCSS
  Vox    Pe 4 nivele
  Ecran LCD    Da
  Putere de emisie    0,5 W ERP
  Alimentare    3 acumulatori AAA
  Temperatura de lucru    de la -20 la +55 grade C
  Greutate    0,075 kg
  Dimensiuni (L x H x A)    85 x 50 x 25 mm
  Numar pini accesorii audio    2 pini

 • Video
 • 30 alte produse în aceeași categorie: