Inapoi la Pagina Promo

Staţie radio TTi TCB-550 cu squelch automat si 4 watt

OSR-TCB550

New product

Cumparand acest produs primesti pana la 28 puncte de loialitate, ce pot fi transformate intr-un voucher de 2,80 lei.


286,59 lei cu TVA

Adăugaţi la lista dorinţelor

Plata in 5 rate Poti alege plata in rate fara dobanda la finalizarea comenzii prin partenerul nostru de incredere Mobilpay. Acceptam STAR BT, Bonus Card, Alpha Bank si Card Avantaj, pana la 5 rate fara dobanda.
Plata prin CrediusEste o tehnologie inventata de Credius, ce iti permite sa obtii creditul simultan cu efectuarea cumparaturilor pe internet, fara adeverinta de venit sau un card de credit.
Livrare Rapida - in 24-48 hPentru produsele din stocul propiu
GarantieOferim garantie de la producator pentru toate produsele comercializate, conform Termeniilor si Condiliilor site-ului.
14 zile drept de returPoti returna produsele comandate in timp de 14 zile, iar suma iti va fi restituita conform Termenilor si Conditiilor site-ului.
 • Putere legala 4W

                  Statia radio CB TTi TCB-550 respecta legislatia in vigoare din Romania armonizata la normele europene, avand puterea legala maxim admisa de 4 W.

  Squelch automat - DSS

                  Una din cele mai vandute statii din Romania si Europa, exceleaza prin dimensiunile mici, usurinta in utilizare si performantele excelente atat pe receptie cat si pe emisie in canalele de infotrafic si nu numai.

  Multi Band

                  Statia respecta normele europene in vigoare si permite comunicare pe cele 40 de canale din banda de 27 Mhz utilizate pentru infotrafic.

  Statie mobila

                  Una din cele mai apreciate statii, exceleaza prin dimensiunile mici, usurinta in utilizare si performantele foarte bune atat pe receptie cat si pe emisie in canalele de infotrafic si nu numai.

  40 canale

                  Statia respecta normele europene in vigoare si permite comunicare pe cele 40 de canale din banda de 27 Mhz utilizate pentru infotrafic.

  FM/AM

                  Statia radio TTi TCB-550 va permite comunicare in ambele tipuri de benzi : AM si FM. De asemenea, este dotata si cu selector rapid al canalelor de urgenta si infotrafic internationale si anume 9-19.

  Microfon cu 4 pini

                  Comunicarea radio se face in sistem simplex cu ajutorul microfonului si al difuzorului: unul vorbeste, iar ceilalti asculta. Microfonul este de dimensiuni normale, usor de manevrat si este de tip electret cu mufa cu 4 pini.

  Performante

                  Performanta produsului PNI ML160 este strans legata de caracteristicile tehnice pe care le are antena in conditii ideale de montaj si utilizare: SWR <= 1.1, Putere maxima aplicata 600 W, impedanta 50 Ohmi, Otel inoxidabil etc.

  Distanta de comunicare

                  Distanta de comunicare reprezinta un alt factor decisiv in achizitia si utilizarea unei antene CB. Astfel distanta maxima de comunicare de 15 km sau chiar mai mult se atinge in conditii ideale de lucru: Antena calibrata, camp deschis fara obstacole, statia cu putere maxim legal admisa de 4W si cu o receptie standard. Orice obstacol cum ar fi: dealuri, munti, cladiri, pereti pot duce la micsorarea acestei distante.

  -

  Caracteristici generale

                  Tip          Multistandard

                  Canale  40

                  Frecventa            26.965 - 27.405 MHz

                  Alimentare         12.6 V c.c ± 10%

                  Pini microfon     4 pini

                  Sensibilitate (20dB SINAD)           0,5 µV (AM/FM)

                  Putere audio      4 W

                  Distorsiune semnal audio              mai mic de 8 % @ 1 KHz

                  Putere emisie    4 W

                  Modulatie           FM: 1.8KHz ± 0.2KHz

  AM: 90% ± 5%

                  Curent absorbit1100 mA

                  Dimensiuni (L x H x A / Greutate)              124 x 37 x 136 mm / 0,65 Kg

   

30 alte produse în aceeași categorie: