Inapoi la Pagina Promo
Solutie spalat cutie de viteza automata (2512 ) 300 ml Mărește

Solutie spalat cutie de viteza automata (2512 ) 300 ml

2512

New product

Cumparand acest produs primesti pana la 3 puncte de loialitate, ce pot fi transformate intr-un voucher de 0,30 lei.


36,23 lei cu TVA

Adăugaţi la lista dorinţelor

Plata in 5 rate Poti alege plata in rate fara dobanda la finalizarea comenzii prin partenerul nostru de incredere Mobilpay. Acceptam STAR BT, Bonus Card, Alpha Bank si Card Avantaj, pana la 5 rate fara dobanda.
Plata prin CrediusEste o tehnologie inventata de Credius, ce iti permite sa obtii creditul simultan cu efectuarea cumparaturilor pe internet, fara adeverinta de venit sau un card de credit.
Livrare Rapida - in 24-48 hPentru produsele din stocul propiu
GarantieOferim garantie de la producator pentru toate produsele comercializate, conform Termeniilor si Condiliilor site-ului.
14 zile drept de returPoti returna produsele comandate in timp de 14 zile, iar suma iti va fi restituita conform Termenilor si Conditiilor site-ului.
 • Descriere :

  Aditivul este un fluid de curatare foarte eficient, dezvoltat pentru dizolvarea depunerilor si reziduurilor din transmisiile automate, pentru a asigura performante optime la schimbarea vitezelor.
  Datorita acestora, durata de exploatare a tranmisiilor se va extinde. Acesti aditivi (detergenti si dispersanti) sunt foarte eficienti si in asociere cu fluidul purtator au fost testati in laborator si in teste practice pe teren pentru abilitatea lor de a dizolva namolul si depunerilor.

  Proprietăţi:
  - curatare rapide si eficienta
  - asigura performante optime la schimbarile de viteza
  - neutru pentru garnituri si alte materiale din transmisii
  - foarte economic la utilizae
  - nu polueaza
  - usor de utilizat

  Caracteristici tehnice:
  Culoare : Maro
  Bază : aditiv / ulei special pe baza de nafta
  Indice de vascozitate : 204
  Vascozitate la 40 oC : 58,0 mm2/s
  Vascozitate la 100 oC : 11,8 mm2/s
  Punct de inflamabilitate : 200 °C
  Densitate la 20 oC : 0.885 g/cm3
  Forma : lichida

  Domenii de aplicare:
  Recomandat pentru toate transmisiile automate.

  Modul de utilizare:
  Adaugati continutul unei doze in uleiul incalzit din cutia de viteza inainte de a schimba uleiul prin joja, cu ajutorul palniei. Lasati motorul sa mearga la relanti timp de 10 minute, apoi schimbati vitezele cel putin de 2 ori fiecare, cu masina in pozitie stationara. Dupa procedura de curatare, se elinima uleiul uzat, se schimba filtrul si se adauga uleiul de transmisie Liqui Moly corespunzator. Continutul unei doze de 300 ml este sufficient pentru 6 pana la 9 litri de ulei. Aditivul Liqui Moly pentru curatarea transmisiilor automate este compatibil cu toate sistemele de curatare a transmisiilor automate din comert. Asiguraţi-vă că respectaţi instrucţiunile de lucru furnizate de către fabricantul de echipament.

30 alte produse în aceeași categorie: