Spray pornire motor Mărește

Spray pornire motor Sonax, 250 ml

SO312100

New product

Spray-ul de pornire motor de la SONAX asigura atat motoarelor diesel cat si celor pe benzina o pornire eficienta.

More details

Cumparand acest produs primesti pana la 2 puncte de loialitate, ce pot fi transformate intr-un voucher de 0,20 lei.


26,15 lei cu TVA

Adăugaţi la lista dorinţelor

 • Spray SONAX StartHilfe / pornire usoara (250ml)

  Domeniu de aplicare:

  Toate motoarele cu benzină şi Diesel în 2 şi 4 timpi şi motoarele Wankel, la pornire dificilă datorită intemperiilor ( umezeală, frig ), bateriei slabe, deficienţelor în sistemul de alimentare şi bujiilor umede. Se utilizează la automobile, autocamioane, autobuze, motociclete, motoare de bărci, utilaje de construcţie, motostivuitoare şi la alte vehicule de transport la sol, tractoare, utilaje mici de cultivat solul, maşini de tuns iarba, pluguri de zăpadă, drujbe, pompe, diverse agregate mobile de acţionare pentru producerea aerului comprimat sau a curentului electric, etc.

  Utilizare:

  Agitați bine înainte de utilizare. Pulverizați produsul direct în filtrul de aer / linia de admisie și porniti imediat motorul. Apasati ușor pedala de accelerație pentru motoarele pe benzina iar pentru motoarele diesel, cu accelerație maximă. Nu pulverizați pe incalzitoare și bujii!
  Folosiți o a doua persoană sau un control de la distanță a procesului de pornire, deoarece acesta poate fi pornit deja în timpul pulverizării.

30 alte produse în aceeași categorie: