Spray pentru contacte electrice Amtra, 250ml Mărește

Spray pentru contacte electrice Amtra, 250ml

MA 20-A04

New product

Spray pentru curatarea contactelor electrice si intrerupatoarelor afectate de coroziune si oxidare, cu proprietati deosebite de dizolvare.

More details

Cumparand acest produs primesti pana la 1 punct de loialitate, ce pot fi transformate intr-un voucher de 0,10 lei.


11,99 lei cu TVA

% Pret Special / Cantitate

>12 buc - 10,89 lei

Adăugaţi la lista dorinţelor

 • Spray pentru curatarea contactelor electrice si intrerupatoarelor afectate de coroziune si oxidare, cu proprietati deosebite de dizolvare.

  Indeparteaza praful, murdaria si oxizii.

  Dupa curatarea contactelor electrice utilizati Electroprotector pentru o protectie deosebita si durabila in timp a acestora.

  Nu lasa reziduuri.

  Aplicatii: contacte si intrerupatoare, baterii, diferite aparate electrice: potentiometre, transformatoare de tensiune, circuite electrice integrate.

  Mod de utilizare:; Aerosolul trebuie sa aiba temperatura camerei. Temperatura de aplicare trebuie sa fie cuprinsa intre +5° si +30°C. Agitati bine aerosolul inainte de utilizare. Opriti instalatiile electrice inainte de tratament. Pulverizati pe piesele ce urmeaza sa fie tratate, pana cand murdaria este indepartata. Resturile rezultate vor fi tratate ca si deseuri chimice. Porniti instalatia electrica doar dupa evaporarea solventului (minim 15 minute).

Valoarea reducerilor

Cantitate Preț Ați economisit
12 10,89 lei Până la 13,22 lei

30 alte produse în aceeași categorie: