Inapoi la Pagina Promo
Silicon etansare garnituri, negru, 85 gr, Mannol Mărește

Silicon etansare garnituri, negru, 85 gr, Mannol

9912

New product

MANNOL Gasket Maker Black este un agent de etanșare, vulcanizat în cauciuc siliconic la temperatura camerei.

More details

Atentie: Stoc Limitat!

Nu sunt puncte de loialitate pentru acest produs.


8,00 lei cu TVA

Adăugaţi la lista dorinţelor

Plata in 5 rate Poti alege plata in rate fara dobanda la finalizarea comenzii prin partenerul nostru de incredere Mobilpay. Acceptam STAR BT, Bonus Card, Alpha Bank si Card Avantaj, pana la 5 rate fara dobanda.
Plata prin CrediusEste o tehnologie inventata de Credius, ce iti permite sa obtii creditul simultan cu efectuarea cumparaturilor pe internet, fara adeverinta de venit sau un card de credit.
Livrare Rapida - in 24-48 hPentru produsele din stocul propiu
GarantieOferim garantie de la producator pentru toate produsele comercializate, conform Termeniilor si Condiliilor site-ului.
14 zile drept de returPoti returna produsele comandate in timp de 14 zile, iar suma iti va fi restituita conform Termenilor si Conditiilor site-ului.

 • MANNOL Gasket Maker Black este un agent de etanșare, vulcanizat în cauciuc siliconic la temperatura camerei. Este deosebit de rezistent la influența temperaturilor extreme. Creează o etanșare sigură care nu se poate sparge, nu se contractă și nu se schimbă sub influența schimbărilor bruște de temperatură. Acesta înlocuiește inelele O, șaibele, precum și sigilii de azbest, cauciuc, pâslă, hârtie, plută și metal.

  Poate fi utilizată în mod eficient pentru repararea următoarelor componente: trenuri de supape, cutii de transmisie, carcase pentru termostate. Este rezistent la influența lubrifianților, lichidelor de răcire, benzinei, kerosenului, apei, soluțiilor acide și alcalinelor. Este ușor de aplicat și rămâne flexibil. Temperatura de lucru a acestui produs este de la -40 ° C până la +230 ° C.

  Suprafețele care trebuie sigilate trebuie să fie curate, uscate și fără ulei și grăsimi. Aplicați materialul în mod uniform și imediat conectați piesele fără timp de oprire. După ce ați aplicat pe o suprafață fără ulei, aplatizați și curatati suprafața utilizând apă cu săpun. Garnitura poate fi supusă încărcărilor după 24 de ore.

  Temperaturi de funcționare de la -40 ° C la +230 ° C (pe termen scurt). A se depozita în recipientul original închis, într-un loc uscat, la temperaturi cuprinse între + 5 ° C și + 25 ° C.

  AVERTIZARE: Provoacă iritarea pielii Cauzează deteriorarea gravă a ochilor. Purtați mănuși de protecție / îmbrăcăminte de protecție / protecție pentru ochi / protecție a feței. DACĂ AJUNE PE PIELE: Spălați cu multă apă / ... ÎN CAZ DE CONTACTUL CU OCHII: Clătiți cu atenție cu multa apă timp de câteva minute. Îndepărtați lentilele de contact, dacă sunt prezente si continuați clătirea.

  -

  CARACTERISTICI GENERALE

  Tip produs: Silicon

  Cantitate (buc): 1

  Cantitate (g): 85g

  Culoare: Negru

30 alte produse în aceeași categorie: