Inapoi la Pagina Promo
Spray curatire sistem admisie aer si egr3 Mărește

Spray curatire sistem admisie aer si egr3

WYN23379

New product

Wynn Diesel EGR 3 este un produs pe baza de aerosol dezvoltat pentru curatarea sistemului de admisie la motoarele diesel.

More details

Atentie: Stoc Limitat!

Cumparand acest produs primesti pana la 3 puncte de loialitate, ce pot fi transformate intr-un voucher de 0,30 lei.


33,00 lei cu TVA

Adăugaţi la lista dorinţelor

Plata in 5 rate Poti alege plata in rate fara dobanda la finalizarea comenzii prin partenerul nostru de incredere Mobilpay. Acceptam STAR BT, Bonus Card, Alpha Bank si Card Avantaj, pana la 5 rate fara dobanda.
Plata prin CrediusEste o tehnologie inventata de Credius, ce iti permite sa obtii creditul simultan cu efectuarea cumparaturilor pe internet, fara adeverinta de venit sau un card de credit.
Livrare Rapida - in 24-48 hPentru produsele din stocul propiu
GarantieOferim garantie de la producator pentru toate produsele comercializate, conform Termeniilor si Condiliilor site-ului.
14 zile drept de returPoti returna produsele comandate in timp de 14 zile, iar suma iti va fi restituita conform Termenilor si Conditiilor site-ului.
 • Ofera curatare imediata a sistemului de admisie a aerului, senzor de debit de aer, supape de admisie, turbo si sistemul EGR. Dizolva cauciucul, lacul, gudronul, carbunele si depunerile Usor de utilizat, curatarea dureaza doar 5 si 10 minute, cu o necesitate minima sa demontare a componentelor

  Restabileste fluxul de aer perfect spre camera de ardere. Restabileste si mentine performanta motorului si consumul de combustibil. Elimina problemele de pornire. Imbunatateste proprietatile de accelerare.. Reduce emisiile de gaze nocive Este inofensiv pentru convertoare catalitice si filtre de particule diesel (DPF).Wynn Diesel EGR 3 este un produs pe baza de aerosol dezvoltat pentru curatarea sistemului de admisie la motoarele diesel.

  Ofera curatare imediata a sistemului de admisie a aerului, senzor de debit de aer, supape de admisie, turbo si sistemul EGR. Dizolva cauciucul, lacul, gudronul, carbunele si depunerile Usor de utilizat, curatarea dureaza doar 5 si 10 minute, cu o necesitate minima sa demontare a componentelor Restabileste fluxul de aer perfect spre camera de ardere. Restabileste si mentine performanta motorului si consumul de combustibil.

  Elimina problemele de pornire. Imbunatateste proprietatile de accelerare.. Reduce emisiile de gaze nocive Este inofensiv pentru convertoare catalitice si filtre de particule diesel (DPF).Wynn Diesel EGR 3 este un produs pe baza de aerosol dezvoltat pentru curatarea sistemului de admisie la motoarele diesel.

  Ofera curatare imediata a sistemului de admisie a aerului, senzor de debit de aer, supape de admisie, turbo si sistemul EGR. Dizolva cauciucul, lacul, gudronul, carbunele si depunerile

  Usor de utilizat, curatarea dureaza doar 5 si 10 minute, cu o necesitate minima sa demontare a componentelor Restabileste fluxul de aer perfect spre camera de ardere. Restabileste si mentine performanta motorului si consumul de combustibil. Elimina problemele de pornire. Imbunatateste proprietatile de accelerare.. Reduce emisiile de gaze nocive Este inofensiv pentru convertoare catalitice si filtre de particule diesel (DPF).Wynn Diesel EGR 3 este un produs pe baza de aerosol dezvoltat pentru curatarea sistemului de admisie la motoarele diesel.

  Mod de utilizare:

  Porniti motorul si lasati-l sa se incalzeasca. Scoateti furtunul flexibil din admisia de aer situat intre turbina / intercooler si galeria de admisie Lasati motorul sa functioneze la 2000rpm. Utilizati sparyul pulverizand in intervale scurte, in galeria de admisie. Variatii ale turatiei motorului pot aparea. Dupa fiecare pulverizare asteptati pana turatia motorului revine la normal. Daca este necesar accelerati motorul pentru o evita oprirea lui. Continuati pana ati epuizat ontinutul spray-ului. Lasati motorul sa functioneze la relanti cateva minute. Dupa perioada de stat la relanti, accelerati motorul de 5 la 10 ori sau conduceti de la 5 la 10 km Nu treceti de 3000rpm. Opriti motorul. Puneti furtunul la loc.

30 alte produse în aceeași categorie: