Spray curatire sistem admisie aer si egr3 Mărește

Spray curatire sistem admisie aer si egr3

WYN23379

New product

Wynn Diesel EGR 3 este un produs pe baza de aerosol dezvoltat pentru curatarea sistemului de admisie la motoarele diesel.

More details

Cumparand acest produs primesti pana la 2 puncte de loialitate, ce pot fi transformate intr-un voucher de 0,20 lei.


28,00 lei cu TVA

Adăugaţi la lista dorinţelor

 • Ofera curatare imediata a sistemului de admisie a aerului, senzor de debit de aer, supape de admisie, turbo si sistemul EGR. Dizolva cauciucul, lacul, gudronul, carbunele si depunerile Usor de utilizat, curatarea dureaza doar 5 si 10 minute, cu o necesitate minima sa demontare a componentelor

  Restabileste fluxul de aer perfect spre camera de ardere. Restabileste si mentine performanta motorului si consumul de combustibil. Elimina problemele de pornire. Imbunatateste proprietatile de accelerare.. Reduce emisiile de gaze nocive Este inofensiv pentru convertoare catalitice si filtre de particule diesel (DPF).Wynn Diesel EGR 3 este un produs pe baza de aerosol dezvoltat pentru curatarea sistemului de admisie la motoarele diesel.

  Ofera curatare imediata a sistemului de admisie a aerului, senzor de debit de aer, supape de admisie, turbo si sistemul EGR. Dizolva cauciucul, lacul, gudronul, carbunele si depunerile Usor de utilizat, curatarea dureaza doar 5 si 10 minute, cu o necesitate minima sa demontare a componentelor Restabileste fluxul de aer perfect spre camera de ardere. Restabileste si mentine performanta motorului si consumul de combustibil.

  Elimina problemele de pornire. Imbunatateste proprietatile de accelerare.. Reduce emisiile de gaze nocive Este inofensiv pentru convertoare catalitice si filtre de particule diesel (DPF).Wynn Diesel EGR 3 este un produs pe baza de aerosol dezvoltat pentru curatarea sistemului de admisie la motoarele diesel.

  Ofera curatare imediata a sistemului de admisie a aerului, senzor de debit de aer, supape de admisie, turbo si sistemul EGR. Dizolva cauciucul, lacul, gudronul, carbunele si depunerile

  Usor de utilizat, curatarea dureaza doar 5 si 10 minute, cu o necesitate minima sa demontare a componentelor Restabileste fluxul de aer perfect spre camera de ardere. Restabileste si mentine performanta motorului si consumul de combustibil. Elimina problemele de pornire. Imbunatateste proprietatile de accelerare.. Reduce emisiile de gaze nocive Este inofensiv pentru convertoare catalitice si filtre de particule diesel (DPF).Wynn Diesel EGR 3 este un produs pe baza de aerosol dezvoltat pentru curatarea sistemului de admisie la motoarele diesel.

  Mod de utilizare:

  Porniti motorul si lasati-l sa se incalzeasca. Scoateti furtunul flexibil din admisia de aer situat intre turbina / intercooler si galeria de admisie Lasati motorul sa functioneze la 2000rpm. Utilizati sparyul pulverizand in intervale scurte, in galeria de admisie. Variatii ale turatiei motorului pot aparea. Dupa fiecare pulverizare asteptati pana turatia motorului revine la normal. Daca este necesar accelerati motorul pentru o evita oprirea lui. Continuati pana ati epuizat ontinutul spray-ului. Lasati motorul sa functioneze la relanti cateva minute. Dupa perioada de stat la relanti, accelerati motorul de 5 la 10 ori sau conduceti de la 5 la 10 km Nu treceti de 3000rpm. Opriti motorul. Puneti furtunul la loc.

30 alte produse în aceeași categorie: