Inapoi la Pagina Promo
Reduceri! Spray protectie impotriva rozatoarelor (1515 ) 200 ml Mărește

Spray protectie impotriva rozatoarelor Liqui Moly, 200 ml

1515

New product

Nu ai primit niciun punct de loialitate deoarece produsul are deja reducere.


44,99 lei cu TVA

-15,00 lei

59,99 lei cu TVA

Adăugaţi la lista dorinţelor

Plata in 5 rate Poti alege plata in rate fara dobanda la finalizarea comenzii prin partenerul nostru de incredere Mobilpay. Acceptam STAR BT, Bonus Card, Alpha Bank si Card Avantaj, pana la 5 rate fara dobanda.
Plata prin CrediusEste o tehnologie inventata de Credius, ce iti permite sa obtii creditul simultan cu efectuarea cumparaturilor pe internet, fara adeverinta de venit sau un card de credit.
Livrare Rapida - in 24-48 hPentru produsele din stocul propiu
GarantieOferim garantie de la producator pentru toate produsele comercializate, conform Termeniilor si Condiliilor site-ului.
14 zile drept de returPoti returna produsele comandate in timp de 14 zile, iar suma iti va fi restituita conform Termenilor si Conditiilor site-ului.
 • Spray de protectie impotriva rozatoarelor este un amestec special de substante aromatice pentru protectia componentelor din plastic si din cauciuc de pe vehicul impotriva daunelor provocate de rozatoare. Amestecul de substante aromatice nu dauneaza mediului inconjurator sau animalelor.

  Proprietati
  - Nu are efecte secundare nocive
  - Fiabilitate operationala crescuta
  - Previne deteriorarea componentelor din cauciuc si plastic
  - Nu polueaza mediul inconjurator

  Date tehnice
  Baza: combinatie de substante aromate
  Propulsor: butan
  Densitate la 20 °C 0,74 (volum total) / g/cm³
  Valabilitate: 2 ani in ambalaj nedeschis
  Culoare incolor
  Forma aerosol,
  Miros caracteristic
  Punct de aprindere -41 °C
  Densitate 0,811 g/cm³

  Domenii de aplicare
  Pentru toate componentele din plastic si din cauciuc accesibile din compartimentul motor si sasiul vehiculului.


  Aplicare:
  Pulverizati pe toate componentele din plastic si cauciuc din toate partile. Repulverizati la fiecare aprox. 14 zile.

  Mod de utilizare:

  Se pulverizează produsul pe piesele din plastic şi cauciuc de pe partea exterioară a podelei maşinii. Se repetă operaţiunea la fiecare două săptămâni.

  Atenţie! În cazul unei aerisiri insuficiente se pot forma amestecuri explozive. Dăunător pentru organismele acvatice, poate cauza avea dăunătoare de lungă durată în mediul acvatic. Contactul repetat cu pielea poate conduce la o piele aspră şi crăpată. Vaporii pot cauza somnolenţă şi ameţeală. Nu inhalaţi vaporii/aerosolul. Nu lăsaţi să ajungă în canalizare. Reziduurile şi recipientul gol trebuie eliminate în mod corespunzător. În caz de înghiţire contactaţi imediat medicul şi arătaţi-i ambalajul sau eticheta. Utilizaţi doar în spaţii bine aerisite. Evitaţi aruncarea în mediul înconjurător. Respectaţi instrucţiunile/ consultaţi fişa de securitate.

  Recipient sub presiune: a se proteja de razele solare şi a nu se expune la temperaturi ce depăşesc 50°. A nu se găuri sau arde după folosire. A nu se pulveriza în direcţia flăcărilor sau pe materiale incandescente. A se depozita departe de surse inflamabile. Fumatul interzis. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

  Extrem de inflamabil!

  În cazul unei depozitări corespunzătoare produsul este garantat 2 ani, respectându-se prescripţiile producătorilor.

 • Promotie isBlack

30 alte produse în aceeași categorie: