Inapoi la Pagina Promo

Receptor CD, USB, MP3, WMA Bluetooth 2-DIN

CX 501E

New product

Nu ai primit niciun punct de loialitate deoarece produsul are deja reducere.


941,09 lei cu TVA

-300,00 lei

1 241,09 lei cu TVA

Adăugaţi la lista dorinţelor

Plata in 5 rate Poti alege plata in rate fara dobanda la finalizarea comenzii prin partenerul nostru de incredere Mobilpay. Acceptam STAR BT, Bonus Card, Alpha Bank si Card Avantaj, pana la 5 rate fara dobanda.
Plata prin CrediusEste o tehnologie inventata de Credius, ce iti permite sa obtii creditul simultan cu efectuarea cumparaturilor pe internet, fara adeverinta de venit sau un card de credit.
Livrare Rapida - in 24-48 hPentru produsele din stocul propiu
GarantieOferim garantie de la producator pentru toate produsele comercializate, conform Termeniilor si Condiliilor site-ului.
14 zile drept de returPoti returna produsele comandate in timp de 14 zile, iar suma iti va fi restituita conform Termenilor si Conditiilor site-ului.
  • CX501E_02

  Hands-free şi difuzare audio prin Bluetooth® încorporat

  Interfaţa Bluetooth wireless încorporată a modelului CX501E acceptă HSP/HFP pentru operare hands-free şi descărcarea agendei telefonice. Puteţi comunica uşor cu lumea exterioară ascultând apelurile telefonice prin sistemul audio al autovehiculului şi vorbind prin microfonul încorporat. Iar cu suportul A2DP/AVRCP, vă puteţi bucura de muzica difuzată din telefonul mobil. 

  * Consultaţi site-ul nostru Web pentru detalii despre telefoanele mobile Bluetooth compatibile.

  Conectivitate superioară iPod® şi iPhone®

  Bucuraţi-vă de modul de operare familiar de pe iPod şi iPhone, cu afişarea pe ecran a ALBUMULUI/ARTISTULUI/LISTEI DE MELODII şi derularea înapoi a listei. Modul simplu de control vă permite operarea uşoară a sistemului exclusiv prin intermediul comenzilor iPod/iPhone, inclusiv al funcţiei ABC Search pentru accesarea rapidă a melodiilor. 

  * Pentru redare audio, utilizaţi cablul USB furnizat cu dispozitivul iPod/iPhone. 

  * Consultaţi site-ul nostru Web pentru detalii despre modelele iPod/iPhone compatibile.
  CX501E_03
  CX501E_04
  Conectorul USB posterior acceptă şi redarea fişierelor WMA/MP3.

  Control volum rotativ mare pentru o operare confortabilă

  Acest buton de volum mare, combinat cu designul ergonomic şi simetric al unităţii ajută la asigurarea unei operări la fel de confortabile atât pentru şofer, cât şi pentru pasager. Utilizarea acestuia este atât de intuitivă şi firească, încât reduce la minimum stresul utilizatorului şi contribuie la siguranţa rutieră.
  CX501E_05
  CX501E_06
  Iluminarea şi butoanele color în 728 de variante permit corelarea estetică cu tabloul de bord sau cu preferinţele personale.

  Egalizator de ritm cu egalizare parametrică

  Pe lângă furnizarea a 3 modele de egalizare presetate, egalizatorul de ritm vă permite să personalizaţi liber nivelul şi frecvenţa basului, a porţiunilor medii şi a celor înalte pentru fiecare model cu un egalizator parametric în 3 benzi.
  CX501E_07
  CX501E_08

  4 × 50 waţi cu amplificator de putere MOS-FET

  Modelul CX501E este echipat cu un amplificator de putere MOS-FET (Metal Oxide Semiconductor Field Effect Transistor) capabil să furnizeze sunet de 4 × 50 waţi şi înaltă calitate, cu liniaritate superioară şi mai puţine distorsiuni decât amplificatoarele de putere convenţionale, chiar şi cu volumul la maximum.

 • Video
 • 30 alte produse în aceeași categorie: