Inapoi la Pagina Promo

Sistem DVD multimedia 2-DIN cu navigatie integrata/smart access, ecran de 6.2" Clarion

NX-505E

New product

Cumparand acest produs primesti pana la 351 puncte de loialitate, ce pot fi transformate intr-un voucher de 35,10 lei.


3 519,43 lei cu TVA

Adăugaţi la lista dorinţelor

Plata in 5 rate Poti alege plata in rate fara dobanda la finalizarea comenzii prin partenerul nostru de incredere Mobilpay. Acceptam STAR BT, Bonus Card, Alpha Bank si Card Avantaj, pana la 5 rate fara dobanda.
Plata prin CrediusEste o tehnologie inventata de Credius, ce iti permite sa obtii creditul simultan cu efectuarea cumparaturilor pe internet, fara adeverinta de venit sau un card de credit.
Livrare Rapida - in 24-48 hPentru produsele din stocul propiu
GarantieOferim garantie de la producator pentru toate produsele comercializate, conform Termeniilor si Condiliilor site-ului.
14 zile drept de returPoti returna produsele comandate in timp de 14 zile, iar suma iti va fi restituita conform Termenilor si Conditiilor site-ului.
 • Utilizaţi vocea pentru a acţiona o varietate de funcţii

  NX505E_hi_01
  Clarion Intelligent VOICE™ utilizează tehnologia de recunoaştere vocală Google™ pentru a permite căutarea informaţiilor şi setarea destinaţiei. În plus, este posibil să vă conectaţi cu contul Google, care vă permite să accesaţi e-mailul şi calendarul pentru a verifica e-mailurile şi să permiteţi sistemului NX505E să citească cu voce tare, precum şi să vă verifice programul prin comenzi vocale.

  Chiar dacă greşiţi câteva cuvinte, acesta vă înţelege oricum

  NX505E_hi_02
  Puteţi căuta orice vă vine în minte, la fel ca pe PC sau smartphone. Chiar dacă vă amintiţi doar parţial ceva sau îi pronunţaţi greşit numele, Clarion Intelligent VOICE™ caută printr-o mulţime de informaţii de căutare locală Google actualizate şi vă prezintă frazele care sunt cele mai apropiate. Spre deosebire de sistemele anterioare care necesită formulări precise, această tehnologie nouă permite utilizarea unui limbaj mai firesc pentru a găsi destinaţia dvs.

  Dinamicul sistem de navigaţie GPS vă ţine pe traseu

  NX505E_hi_03
  Sistemul de hartă încorporat ştie unde vă aflaţi şi vă ajută să ajungeţi la destinaţie. Alegeţi dintre numeroase puncte de interes sau fixaţi-vă propria destinaţie. Acţionarea cu ecran tactil simplifică totul extraordinar de mult.

  Fiecare călătorie devine mai plăcută

  NX505E_hi_04

  Redaţi DVD-uri şi CD-uri. Ascultaţi fişiere muzicale stocate pe iPod®, iPhone® sau în memoria USB. E ca şi cum aţi avea un centru de divertisment multimedia pentru acasă... doar că nu sunteţi acasă! 

  Continuaţi să vă distraţi când goniţi pe autostradă sau când aţi rămas în ambuteiaje.

  Tehnologia audio originală „Intelligent Tune” de la Clarion

  NX505E_hi_05
  Intelligent Tune dispune de tehnologiile audio Clarion pentru a transforma interiorul vehiculului într-un mediu de audiţie excelent. Acestea includ Controlul imaginii vocale pentru a deplasa liber vocea spre un loc anume din vehicul, precum şi Virtual Stage Enhancer pentru a recrea caracteristicile acustice ale unui spectacol pe scenă, astfel încât aproape orice sursă se aude ca un concert live. De asemenea, sunt incluse Sound Restorer şi Virtual Bass.

 • Video
 • 30 alte produse în aceeași categorie: