Inapoi la Pagina Promo

Sistem DVD multimedia, 2-DIN cu navigatie integrata si ecran de 6,2", Clarion

NX-405E

New product

Cumparand acest produs primesti pana la 307 puncte de loialitate, ce pot fi transformate intr-un voucher de 30,70 lei.


3 073,18 lei cu TVA

Adăugaţi la lista dorinţelor

Plata in 5 rate Poti alege plata in rate fara dobanda la finalizarea comenzii prin partenerul nostru de incredere Mobilpay. Acceptam STAR BT, Bonus Card, Alpha Bank si Card Avantaj, pana la 5 rate fara dobanda.
Plata prin CrediusEste o tehnologie inventata de Credius, ce iti permite sa obtii creditul simultan cu efectuarea cumparaturilor pe internet, fara adeverinta de venit sau un card de credit.
Livrare Rapida - in 24-48 hPentru produsele din stocul propiu
GarantieOferim garantie de la producator pentru toate produsele comercializate, conform Termeniilor si Condiliilor site-ului.
14 zile drept de returPoti returna produsele comandate in timp de 14 zile, iar suma iti va fi restituita conform Termenilor si Conditiilor site-ului.
 • SISTEM DVD MULTIMEDIA 2-DIN CU NAVIGAŢIE INTEGRATĂ ŞI ECRAN DE 6"

   

  • Parrot Bluetooth® incorporat - oferă comunicaţii hands-free şi o compatibilitate amplă cu diverse telefoane mobile. Datorită microfonului încorporat şi accesului la agenda telefonică, puteţi vorbi şi conduce simultan în condiţii de siguranţă. Redaţi muzica stocată pe telefonul mobil prin intermediul conexiunii Bluetooth.
  • Pregătit pentru DAB (este necesar DAB404E opţional) - DAB difuzează emisiuni radio printr-un semnal digital, de regulă alocat în banda de frecvenţă FM, oferind o calitate audio la nivelul celei oferite de CD-uri. În comparaţie cu radioul analogic, semnalele digitale DAB oferă un semnal mai „curat”, cu efect de atenuare redus, fiind mai puţin afectat de fenomenele meteo şi de interferenţe.
  • Intrare USB dublă - deoarece unitatea sursă este prevăzută cu două terminale USB în spate, este uşor să conectaţi diverse surse. Puteţi reda fişiere muzicale/video stocate pe un dispozitiv de memorie USB, un player audio portabil sau un smartphone.
  • Mod HDMI™ - o simplă conexiune prin cablu face posibilă afişarea ecranului smartphone-ului pe monitorul unităţii.
  • Redare audio şi video iPhone® - operaţiile de redare audio şi video pe unitatea sursă oferă aceeaşi simplitate ca iPhone-ul dvs. Coperţile de albume, precum şi numele albumului şi al artistului sunt, de asemenea, afişate. Căutarea alfabetică vă permite să introduceţi cuvinte-cheie pentru a căuta artişti etc. şi vă prezintă rezultatele imediat ce introduceţi între unul şi trei caractere, accelerând foarte mult procesul.
  • Iluminare color a tastelor în 728 de variante - Aveţi libertatea de a selecta exact culoarea dorită, în funcţie de panoul de instrumente al maşinii sau de dispoziţia în care vă aflaţi în ziua respectivă.
  • NX405E dispune de un sistem de navigaţie auto încorporat, cu introducere simplă a destinaţiei, indicaţii vocale amănunţite, ghidare pe traseu selectabilă - tot ceea ce vă trebuie pentru a ajunge rapid şi eficient la destinaţie. Fiind încărcat în prealabil cu un număr vast de puncte de interes, baza sa de date include rezervaţii naţionale, restaurante, benzinării şi multe altele. Pictogramele mari, extrem de vizibile şi intuitive de pe panoul tactil, facilitează operarea unităţii din prima zi. Suportul pentru operare prin atingere vă permite, printre altele, să parcurgeţi ecranele hărţii şi ecranele de selecţie a muzicii.
  • Divertisment pe 2 zone - acesta le permite pasagerilor de pe bancheta din spate să urmărească un film de pe DVD sau un material video de pe iPod, în timp ce pasagerii de pe scaunele din faţă ascultă postul lor radio preferat sau muzica redată de un dispozitiv de memorie USB.

  Manuale:

   nx405e_manual_en2.pdf

  Caracteristici tehnice:

  MONITOR
  Mărime ecran (inchi) 6
  Raport de imagine 16:9
  Tip afişaj 6” WVGA
  Sistem de afişare Matrice TFT activă
  Număr de pixeli 1.152.000 pixeli (800 RGB (O) × 480 (V) × 3)
  TUNER
  Benzi de frecvenţă: FM/AM FM: (MHz) trepte de 0,05 MHz: 87,5 - 108
  AM: (kHz) trepte de 9 kHz: 531 - 1.602
  DVD
  Discuri utilizabile DVD-Video/DVD ±R/DVD ±RW
  Răspuns în frecvenţă (Hz) 20 - 20.000
  Distorsiune (%) 0,05
  CD
  Raport semnal/zgomot (dB) 1 kHz 93 dB
  Răspuns în frecvenţă (Hz) 20 - 20.000
  Gamă dinamică (dB) 1 kHz 93
  Distorsiune (%) 0,05
  AUDIO
  Putere produsă (DIN45324, +B = 14,4 V)                       25 W
  GENERAL
  Dimensiuni (l × î × a) 178 × 100 × 172
  Greutate (lbs) 5,0
  Consum de putere 4 A @ 1 W
  Consum de putere 10,8V - 15,6V
  Impedanţă difuzor 4 - 8 Ω

 • Video
 • 30 alte produse în aceeași categorie: