Inapoi la Pagina Promo

Stingator reincarcabil cu manometru Fastr, 1KG

98097

New product

Atentie: Stoc Limitat!

Nu ai primit niciun punct de loialitate deoarece produsul are deja reducere.


49,99 lei cu TVA

-7,01 lei

57,00 lei cu TVA

Adăugaţi la lista dorinţelor

Plata in 5 rate Poti alege plata in rate fara dobanda la finalizarea comenzii prin partenerul nostru de incredere Mobilpay. Acceptam STAR BT, Bonus Card, Alpha Bank si Card Avantaj, pana la 5 rate fara dobanda.
Plata prin CrediusEste o tehnologie inventata de Credius, ce iti permite sa obtii creditul simultan cu efectuarea cumparaturilor pe internet, fara adeverinta de venit sau un card de credit.
Livrare Rapida - in 24-48 hPentru produsele din stocul propiu
GarantieOferim garantie de la producator pentru toate produsele comercializate, conform Termeniilor si Condiliilor site-ului.
14 zile drept de returPoti returna produsele comandate in timp de 14 zile, iar suma iti va fi restituita conform Termenilor si Conditiilor site-ului.
    • Dotare obligatorie si necesara pentru stingerea incendiilor aparute la autovehicule precum si a altor incendii de mici dimensiuni.
    • Sunt avizate de Inspectoratul de Stat pentru situatii de urgenta.
    • Grupa constructiva: Stingator; Grupa montaj: Accesorii, universal; Model P1,1kg pulbere,focar: ABC, 5A/21B/C, BC, 21 B/C, inaltime: 32cm, diametrul: 8cm, greutate: 2.2 kg, presiune de lucru: 14bar, presiune de incarcare: 25bar.
    • Produs cu certificare RAR si valabilitate 5ani;

8 alte produse în aceeași categorie: