Inapoi la Pagina Promo

Cutie Portbagaj Thule Pacific 780 Negru

TH631801

New product

Produsele companiei Thule se definesc prin calitate si profesionalism pe toate planurile, atât ca si design si proces tehnologic de productie, cât si din punctul de vedere al testărilor si dezvoltării inovative.

More details

Atentie: Stoc Limitat!

Nu ai primit niciun punct de loialitate deoarece produsul are deja reducere.


1 699,99 lei cu TVA

-900,00 lei

2 599,99 lei cu TVA

Adăugaţi la lista dorinţelor

Plata in 5 rate Poti alege plata in rate fara dobanda la finalizarea comenzii prin partenerul nostru de incredere Mobilpay. Acceptam STAR BT, Bonus Card, Alpha Bank si Card Avantaj, pana la 5 rate fara dobanda.
Plata prin CrediusEste o tehnologie inventata de Credius, ce iti permite sa obtii creditul simultan cu efectuarea cumparaturilor pe internet, fara adeverinta de venit sau un card de credit.
Livrare Rapida - in 24-48 hPentru produsele din stocul propiu
GarantieOferim garantie de la producator pentru toate produsele comercializate, conform Termeniilor si Condiliilor site-ului.
14 zile drept de returPoti returna produsele comandate in timp de 14 zile, iar suma iti va fi restituita conform Termenilor si Conditiilor site-ului.
 • În acest spirit produce firma mamă din Suedia fiecare piesă a gamelor de cutii portbagaj si suporturi de schiuri, eminentă pe piata mondială ca fiind cel mai mare si cunoscut producător de cutii portbagaj si accesorii auto similare.

  În procesul de optimizare, cutiile portbagaj sunt testate prin supunerea la curenti foarte puternici de aer, produsi artificial, cu scopul reducerii la minim a rezistentei la forta de frecare a aerului, a zgomotului la vânt si vibratiilor aferente.

  Capacitatea portantă specificată oficial de companie, atât pentru portbagajele de pavilion cât si pentru cutiile portbagaj este într-adevăr una mai mică decât capacitatea portantă efectivă suportată de materialele avansate din care sunt fabricate produsele: în majoritatea cazurilor pavilionul masinii este acela care ar ceda sub presiunea unei greutăti mai mari. Multi tind să confunde termenii portbagaj pentru pavilion si cutii portbagaj pentru pavilion, folosindu-le ca sinonime. Pentru clarificare, oferim un mic ajutor în cele ce urmează.

  Thule Pacific

  Seria cutiilor portbagaj pentru pavilion Thule Pacific apartine primului nivel de acces în universul cutiilor portbagaj de calitate superioară. Această gamă reuneste o serie cutii portbagaj în cinci dimensiuni practice, diferite, adaptate celor mai diverse exigente ale utilizatorilor. Cutiile portbagaj Pacific sunt definite prin design aerodinamic si tehnologii inovative preluate de la categoriile avansate de cutii portbagaj. Cu ajutorul noii tehnologii patentate, a sistemului de fixare Fast-Grip, montarea cutiei portbagaj se poate realiza simplu, cu o singură mână. Coborârea bordajului inferior al cutiei portbagaj cu scopul reducerii rezistentei la forta de frecare a aerului si zgomotului la vânt constituie o noutate. Astfel, la momentul actual, această familie de cutii portbagaj este una dintre cele mai populare, având ca reper luarea în considerare a raportului calitate / pret.

  Cutiile portbagaj pentru pavilion Thule Pacific măresc spatiul de depozitare a masinii dumneavoastră în timpe ce, gratie designului modern, se potrivesc chiar si celor mai noi tipuri de masini. Aspectele fundamentale tinute în vizor la proiectare - rezistenta minimă la forta de frecare a aerului, reducerea zgomotului la vânt, manevrabilitatea usoară, aspectul estetic si, bineînteles, siguranta, se conformează celor mai stricte standarde internationale. Inginerii suedezi au proiectat cutiile portbagaj Pacific astfel încât acestea să reziste celor mai nefavorabile conditii meteorologice de peste an. Montarea/demontarea cutiilor portbagaj se realizează cu usurintă multumită sistemului ingenios de fixare si greutătii reduse. Aveti nevoie de mai mult spatiu pentru bagaje? Nu aveti unde să vă transportati schiurile? Fie vorba de schiuri, căruciorul pentru bebelusi, echipament de pescuit, genti sau valize, o cutie portbagaj pentru pavilion Pacific este cea mai bună solutie. Alegeti cutia portbagaj cea mai potrivită!

  Cutia portbagaj pentru pavilion Thule Pacific 780, cu un volum de stocare de 420 de litri, este cea mai încăpătoare piesă a gamei de portbagaje Pacific, făcând posibilă încărcarea a 6 perechi de schiuri împreună cu clăparii, căstile si betele de schi aferente.

  Thule Pacific 780 poate fi o alegere practică si pentru cei cu familie numeroasă, întrucât folosind această cutie pentru pavilion puteti dubla spatiul portbagajului masinii dumneavoastră.

  Conform filosofiei mărcii, cutiile portbagaj Thule Pacific 780 sunt fabricate din materii prime de calitate (ABS) si corespund celor mai stricte standarde de calitate si sigurantă (TÜV/GS si CityCrash).

  Caracteristici:

  • Cheia se poate scoate din încuietoare numai atunci când toate punctele de închidere sunt etanse si clichetele s-au potrivit corespunzător. Aceasta este o functie de bază a tuturor cutiilor portbagaj pentru pavilion Thule. Toate cutiile portbagaj pentru pavilion din gama Pacific dispun de închidere centralizată si se pot deschide pe una din părtile laterale.
  • Închidere centralizată:Telescoape Dual-Force: Ridicarea si închiderea capacului este facilitată de telescoapele dimensionate cu precizie si adaptate exact la greutatea capacului. Functie standard la toate modelele Thule.
  • Sistem de montare Fast-Grip: cu sistemul Fast-Grip, prin montarea unui element special de fixare si rotirea discului aflat deasupra acestuia putem fixa cutia portbagaj chiar si pe bare transversale cu lătimea de 90 de mm. în doar câteva clipe. Sistemul functionează automat centralizat în punctele de fixare de pe barele transversale, conferind un maxim de stabilitate si sigurantă la utilizare.
  • Tehnologia Dual-Side – Tehnologie Thule patentata care asigura accesul la cutie de pe ambele parti, in acelasi timp ofera versatilitate la montare in caz ca aveti mai multi suporti pe masina.
    

  Date tehnice:
   

  • Marime(cm): 196x78x45 cm
  • Greutate: 15
  • Volum(l): 420 l
  • Capacitate de încarcare(kg): 50 kg
  • Max perechi de schiuri sau snowboarduri: 7/5
  • Sistem de prindere: Fast-grip
  • Deschidere: Deschidere din ambele parti
  • Dual-Force: da
  • Suport schi: nu (Optional: Accessoriul 694800)
  • Strap / banda ancorare: da - 2 buc
  • Închidere centrala: da
  • Potrivire bara aero: da
  • Potrivire bara patrata: da
  • Certificare TÜV/GS: da
  • Corespunde normelor "City Crash": da
  • Lungime max. pentru schiuri carving(cm): 180 cm
  • Culoare: Negru
 • Promotie isBlack

30 alte produse în aceeași categorie: