Inapoi la Pagina Promo
Xenon X-tremeVision gen2 Bec cu xenon pentru faruri auto D1S, Vizibilitate cu până la 150 % mai bună Mărește

Xenon X-tremeVision gen2 Bec cu xenon pentru faruri auto D1S, Vizibilitate cu până la 150 % mai bună

85415XV2S1

New product

Cumparand acest produs primesti pana la 36 puncte de loialitate, ce pot fi transformate intr-un voucher de 3,60 lei.


368,00 lei cu TVA

Adăugaţi la lista dorinţelor

Plata in 5 rate Poti alege plata in rate fara dobanda la finalizarea comenzii prin partenerul nostru de incredere Mobilpay. Acceptam STAR BT, Bonus Card, Alpha Bank si Card Avantaj, pana la 5 rate fara dobanda.
Plata prin CrediusEste o tehnologie inventata de Credius, ce iti permite sa obtii creditul simultan cu efectuarea cumparaturilor pe internet, fara adeverinta de venit sau un card de credit.
Livrare Rapida - in 24-48 hPentru produsele din stocul propiu
GarantieOferim garantie de la producator pentru toate produsele comercializate, conform Termeniilor si Condiliilor site-ului.
14 zile drept de returPoti returna produsele comandate in timp de 14 zile, iar suma iti va fi restituita conform Termenilor si Conditiilor site-ului.
 • Simte-te şi condu în siguranţă cu lumini mai strălucitoare

  Vezi fiecare denivelare, curbă şi obstacol de pe şosea

  • X-tremeVision de generaţia a 2-a cu xenon: pentru vizibilitate superioară

   Lămpile X-tremeVision de generaţia a 2-a cu xenon sunt proiectate cu tehnologie xenon de la Philips, pentru performanţe optime. Producând un fascicul de lumină mai lung şi o vizibilitate cu până la 150 % mai bună, lămpile X-tremeVision de generaţia a 2-a te ajută să observi obstacolele mai devreme, ceea ce-ţi permite să reacţionezi la timp. Datorită vizibilităţii periferice îmbunătăţite, vei observa mai rapid pericolele de pe marginea drumului, cum ar fi pietonii sau intersecţiile. Iluminând puternic fiecare denivelare, curbă şi pericol de pe drum, acestea sunt lămpi pentru faruri care satisfac nevoile celor mai exigenţi şoferi şi ale celor mai solicitante condiţii de condus.

  • Vizibilitate îmbunătăţită pentru un condus sigur şi confortabil

   Lumina este o parte fundamentală a experienţei de conducere. Simpla îmbunătăţire a calităţii luminii te poate ajuta să previi accidente. Lampa cu xenon X-tremeVision din generaţia a 2-a îmbunătăţeşte vizibilitatea, astfel încât vei vedea obstacolele şi marcajele rutiere mai repede, ceea ce îţi va reduce timpul de reacţie. Compoziţia spectrală a luminii este adaptată la sensibilitatea de culoare firească a ochilor. Datorită temperaturii de culoare de 4.800 K, acest far produce o lumină delicată cu ochii tăi, ceea ce îţi permite să conduci mai sigur şi mai comod pe timp de noapte.

  • Direcţionează lumina în punctul potrivit în faţa maşinii tale

   Nu este suficient să ai faruri puternice - precizia optică este, de asemenea, importantă. Lămpile X-tremeVision cu xenon, din generaţia a 2-a, prezintă cea mai precisă tehnologie de curbare a arcului, aliniată la 150-350 µm. Astfel, iluminează drumul exact unde ai nevoie, fără să orbească şoferii de pe contrasens.

  • Philips a inventat tehnologia inovatoare Xenon HID

   Lămpile Xenon HID (descărcare de intensitate ridicată) generează de două ori mai multă lumină pentru conducerea în siguranţă, în orice condiţii. Studiile au arătat că iluminatul auto cu xenon ajută şoferii să se concentreze la drum şi să distingă obstacolele şi marcajele rutiere mult mai rapid decât lămpile tradiţionale. Ce mod mai bun de a înfrânge întunericul decât o lumină albă intensă, comparabilă cu lumina zilei?

  • Lămpile auto Philips sunt fabricate din sticlă de cuarţ de înaltă calitate

   Sticla de cuarţ UV este mai puternică decât sticla călită şi este extrem de rezistentă la temperaturi extreme şi vibraţii, ceea ce elimină riscul de explozie. Astfel, lămpile din sticlă de cuarţ de la Philips (filament 2.650º C şi sticlă 800º C) pot rezista şocurilor termice severe. Având o presiune crescută în interiorul lămpii, sticla de cuarţ UV poate produce o lumină mai puternică. Iar aceasta înseamnă o conducere îmbunătăţită, indiferent cât de întunecat este drumul din faţa ta.

  • Protecţie împotriva daunelor UV

   Tehnologia specială de acoperire împotriva radiaţiilor UV de la Philips protejează farurile împotriva radiaţiilor ultraviolete dăunătoare, ceea ce face sticla cu cuarţ şi înveliş UV de la Philips perfectă pentru toate condiţiile de condus. Acest strat suplimentar de protecţie asigură longevitatea farurilor.

  • Alegerea tuturor producătorilor importanţi de maşini

   De peste 100 de ani, lămpile Philips sunt un produs de vârf al industriei de sisteme de iluminat auto, prezentând inovaţii tehnologice care au devenit dotări standard pentru vehiculele moderne. Astăzi, una din două maşini din Europa şi una din trei maşini din lume este echipată cu un sistem de iluminat de la Philips.

  • Lămpile auto de la Philips sunt premiate

   Lămpile noastre auto de înaltă calitate, inovatoare, sunt premiate, fiind recunoscute constant de către experţi din industria automobilelor.

  • Respectă standardele ridicate de calitate ale omologării ECE

   Produsele şi serviciile Philips Automotive sunt considerate cele mai bune pe piaţa producătorilor de echipamente originale, precum şi pe piaţa pieselor de schimb. Fabricate din produse de înaltă calitate şi testate conform celor mai înalte standarde, produsele noastre sunt concepute pentru a maximiza siguranţa şi confortul clienţilor noştri aflaţi la volan. Întreaga gamă de produse este meticulos testată, controlată şi certificată (ISO 9001, ISO 14001 şi QSO 9000) la cele mai înalte cerinţe ECE. Pe scurt, calitate de încredere.

  Specificaţii tehnice

  • Informaţii ambalaj

   Tip ambalaj
   S1
   EAN1
   8727900376975
   EAN3
   8727900376982
  • Informaţii de pe ambalajul exterior

   Înălţime
   14  cm
   Lungime
   15  cm
   Lăţime
   13  cm
  • Informaţii despre produsul ambalat

   Greutate brută pe unitate
   136  g
   Înălţime
   14  cm
   Lungime
   13  cm
   MOQ (pentru profesionişti)
   2
   Număr de pachete
   1
   Lăţime
   7  cm
  • Caracteristici electrice

   Tensiune
   85  V
   Putere
   35  W
  • Informaţii privind comandarea

   Introducere comandă
   85415XV2S1
   Cod de comandă
   37697533
  • Descrierea produsului

   Tip
   D1S
   Aplicaţie
   • Fază lungă
   • Fază scurtă
   Denumire
   D1S X-tremeVision
   Omologare ECE
   DA
   Gamă
   X-TremeVision
   Tehnologie
   Xenon
   Bază
   PK32d-2
  • Specificaţii pentru comercializare

   Avantaje preconizate
   Siguranţă
   Caracteristici produs
   Bucură-te de mai multă lumină
 • Soclu D1S

30 alte produse în aceeași categorie: