Inapoi la Pagina Promo
Solutie "Motor Clean" Liqui Moly, 500 ml Mărește

Solutie "Motor Clean" Liqui Moly, 500 ml

1883

New product

„Motor Clean” este o combinatie special formulata de aditivi si lichid purtator. In combinatie cu lichidul purtator, aditivii cu proprietati de detergent si de dispersie foarte eficienti dizolva malul si alte impuritati.

More details

Cumparand acest produs primesti pana la 5 puncte de loialitate, ce pot fi transformate intr-un voucher de 0,50 lei.


51,99 lei cu TVA

Adăugaţi la lista dorinţelor

Plata in 5 rate Poti alege plata in rate fara dobanda la finalizarea comenzii prin partenerul nostru de incredere Mobilpay. Acceptam STAR BT, Bonus Card, Alpha Bank si Card Avantaj, pana la 5 rate fara dobanda.
Plata prin CrediusEste o tehnologie inventata de Credius, ce iti permite sa obtii creditul simultan cu efectuarea cumparaturilor pe internet, fara adeverinta de venit sau un card de credit.
Livrare Rapida - in 24-48 hPentru produsele din stocul propiu
GarantieOferim garantie de la producator pentru toate produsele comercializate, conform Termeniilor si Condiliilor site-ului.
14 zile drept de returPoti returna produsele comandate in timp de 14 zile, iar suma iti va fi restituita conform Termenilor si Conditiilor site-ului.
 • Reziduurile de toate tipurile, solubile si insolubile in ulei sunt mentinute in stare de suspensie  pana la urmatorul schimb de ulei cand sunt eliminate din circuitul  de ulei. Motorul eliberat de depuneri si impuritati si completat cu ulei prospat si necontaminat cu vechile impuritati poate sa dezvolte in intregime performantele caracteristice.

  Proprietati:

  - Curata rapid protejand in acelasi timp;
  - Nu ataca garniturile si alte materialele instalate in motor;
  - Compatibil cu catalizatorul;
  - Foarte economic;
  - Nu polueaza suplimentar mediului;
  - Utilizare simpla;

  Caracteristici tehnice:

  Baza: aditiv/ lichid purtator
  Culoare:maro
  Densitate la 20ºC: 0,82  g/cm³
  Punct de inflamabilitate: 60 ºC
  Punct de curgere: - 45 ºC

  Domenii de utilizare:

  Curatirea si spalarea circuitelor de ulei ale motoarelor pe benzina si diesel. Utilizarea aditivului depinde de gradul de murdarire a circuitului de ulei. Nu se va utiliza la motociclete cu ambreaj umed.

  Mod de utilizare:

  O doza de 500 ml este suficicienta pentru motoare cu o baie de ulei de pana la 5 L.
  Aditivul se adauga uleiului de motor incalzit, inaintea schimbarii uleiului. Dupa adaugarea aditivului se lasa motorul sa functioneze 10 min. in gol. Se schimba uleiul si filtrul de ulei.
  Aditivul este compatibil cu toate uleiurile de motor de comert.

30 alte produse în aceeași categorie: