Inapoi la Pagina Promo
Aditiv Curatat Injectoare Liqui Moly Mărește

Aditiv Curatat Injectoare Liqui Moly

8376

New product

Soluţia de curăţare a injectoarelor este o combinaţie de substanţe active cu o acţiune deosebită de curăţare şi de protecţie a tuturor sistemelor de injecţie a benzinei.

More details

Cumparand acest produs primesti pana la 3 puncte de loialitate, ce pot fi transformate intr-un voucher de 0,30 lei.


32,99 lei cu TVA

Adăugaţi la lista dorinţelor

Plata in 5 rate Poti alege plata in rate fara dobanda la finalizarea comenzii prin partenerul nostru de incredere Mobilpay. Acceptam STAR BT, Bonus Card, Alpha Bank si Card Avantaj, pana la 5 rate fara dobanda.
Plata prin CrediusEste o tehnologie inventata de Credius, ce iti permite sa obtii creditul simultan cu efectuarea cumparaturilor pe internet, fara adeverinta de venit sau un card de credit.
Livrare Rapida - in 24-48 hPentru produsele din stocul propiu
GarantieOferim garantie de la producator pentru toate produsele comercializate, conform Termeniilor si Condiliilor site-ului.
14 zile drept de returPoti returna produsele comandate in timp de 14 zile, iar suma iti va fi restituita conform Termenilor si Conditiilor site-ului.
 • Soluţia de curăţare a injectoarelor este o combinaţie de substanţe active cu o acţiune deosebită de curăţare şi de protecţie a tuturor sistemelor de injecţie a benzinei. Acest produse a fost formulat în conformitate cu cele mai noi cerinţe ale motoarelor moderne, carburanţilor şi condiţiilor de exploatare. Recomandat pentru toate sistemele de injecţie pe benzină cum ar fi: K, KE şi L-Jetronic.

  Proprietăţi:
  - Curăţă sistemul de injecţie a benzinei de reziduurile de carburant;
  - Îndepărtează cocsul şi depunerile din distribuitoare, supape de injecţie şi supape de admisie şi alte componente din sistemul de injecţie;
  - Este eficient pentru toate sistemele de injecţie pe benzină;
  - Se pretează în mod special pentru motoarele cu catalizatori;
  - Asigură un comportament optim în timpul mersului şi un consum redus de carburant, datorită dozării şi atomizării precise a injectării benzinei;
  - Garantează un conţinut redus de substanţe nocive în gazele de eşapare;

  Caracteristici tehnice:
  Culoare : gălbuie
  Bază : aditivi în lichid purtător
  Densitate la 20°C : 0,79 g/cm3
  Vâscozitate la 20°C : cca. 2,4 mm²/s
  Punct de autoaprindere : 41 °C
  Grad de periculozitate : A II(categoria din reglementarea asupra lichidelor inflamabile)

  Domenii de utilizare:
  Înlăturarea problemelor cum ar fi: dificultăţi la pornire, mers în gol neuniform, alimentare defectuoasă cu benzină, pierderi de putere, şocuri datorită alimentării defectuoase cu benzină şi conţinut mare de substanţe nocive în gazele de eşapare provocate de îmbâcsirea sistemului de injecţie. În cazul reapariţiei acestor probleme, trebuie utilizată din nou soluţia de curăţare.
  Recomandat pentru toate sistemele de injecţie pe benzină

  Mod de utilizare:
  Conţinutul unei cutii de 300 ML soluţie de curăţat injectoare este suficientă pentru 70 litri de benzină. Acest produs este eficient peste 2000 km. Aditivul poate fi adăugat oricând în benzină deoarece amestecarea se face direct.


  Ambalaje disponibile
  Aditiv curatat injectoare 300 ml Art. nr. 8376

30 alte produse în aceeași categorie: