Inapoi la Pagina Promo
Aditiv Liqui Moly Intretinere Sistem Diesel Mărește

Aditiv intretinere sistem Diesel Liqui Moly, 250 ml

8386

New product

Tratamentul pentru sistemele diesel este o combinaţie de compuşi pentru imbunatăţirea lubrifierii şi a curăţirii. 

More details

Cumparand acest produs primesti pana la 1 punct de loialitate, ce pot fi transformate intr-un voucher de 0,10 lei.


19,99 lei cu TVA

Adăugaţi la lista dorinţelor

Plata in 5 rate Poti alege plata in rate fara dobanda la finalizarea comenzii prin partenerul nostru de incredere Mobilpay. Acceptam STAR BT, Bonus Card, Alpha Bank si Card Avantaj, pana la 5 rate fara dobanda.
Plata prin CrediusEste o tehnologie inventata de Credius, ce iti permite sa obtii creditul simultan cu efectuarea cumparaturilor pe internet, fara adeverinta de venit sau un card de credit.
Livrare Rapida - in 24-48 hPentru produsele din stocul propiu
GarantieOferim garantie de la producator pentru toate produsele comercializate, conform Termeniilor si Condiliilor site-ului.
14 zile drept de returPoti returna produsele comandate in timp de 14 zile, iar suma iti va fi restituita conform Termenilor si Conditiilor site-ului.
 • Tratamentul pentru sistemele diesel este o combinaţie de compuşi pentru imbunatăţirea lubrifierii şi a curăţirii. De aceea acest produs a fost formulat special ca să întâmpine cerinţele sistemelor de injecţie Common Rail şi Pompe-Duse, injecţie la presiune ridicată folosind combustibil diesel cu o concentraţie mică de sulf şi să protejeze împotriva uzurii. Alţi compuşi care au proprietăţi de curăţare, dispersie şi protecţie a materialului menţin funcţionarea injectoarelor de înalta precizie. Îmbunătăţeşte comportamentul la pornire, de combustie mai bună când motorul este rece şi când poluarea în exterior este redusă.


  Proprietăţi:
  - menţine sistemul de alimentare şi camera de combustie curată şi previne depunerile;
  - menţine injectoarele curate şi garantează o îmbunătăţire a combustiei motorului, ducând la un consum specific de combustibil mai mic şi performanţe maxime ale motorului;
  - previne defectarea sau înfundarea injectoarelor;
  - măreşte capacitatea de ungere a motorinei cu conţinut mic de sulf (motorină cu conţinut mic de sulf conf DIN EN 590) şi protejează împotriva uzurii pompa de înaltă presiune;
  - măreşte cifra cetanică a motorinei, conduc la un mers mai bun şi mai lin;
  - conţine antioxidanţi şi previne coroziunea;
  - compatibil cu toate convertoarele catalitice.

  Caracteristici tehnice:
  Bază : Amestec de aditivi in baza fluidă
  Densitate la +150C : 0.846 g/cm3
  Culoare : Maro
  Gradul de periculozitate : A III
  Punct de inflamabilitate : 62 oC
  Punct de picurare : -36 oC


  Domeniul de utilizare:
  Adaugat motorinei pentru toate sistemele de injecţie Common Rail şi Pompe-Duse. Ideal pentru conservarea motoarelor în cazul în care nu sunt folosite o perioadă lungă de timp în condiţii extreme.

  Mod de utilizare:
  Performanţa la pornire este îmbunătăţită şi acţiunile de ungere şi performaţele de ungere sunt marite doar adăugând produsul motorinei cu conţinut scăzut de sulf. 250 ml de aditiv este suficient pentru 75 l de motorină. Dozaj: 1: 300.
  Pentru a menţine injectoarele curate şi pentru protecţie împotriva uzurii, adăugaţi Aditiv întreţinere Disel la fiecare 2.000 km.
  Cand motorul nu este folosit si se doreşte conservarea lui, adaugaţi 1% aditiv. Urmaţi instrucţiunile de conservare a maşinii.
  Aditivul poate fi adăugat motorinei în orice moment deoarece amestecarea se face automat.

30 alte produse în aceeași categorie: