Inapoi la Pagina Promo
Soluţie spălare Diesel Liqui Moly - profi (2186) 500 ml Mărește

Solutie spalare Diesel - profi Liqui Moly, 500 ml

2186

New product

Aditivul despălare Diesel este o combinatie de substante active cu proprietăţi deosebite de curaţare. Aditivii speciali asigură o protectie anticoroziva şi măresc performanţele la pornire (cifra cetanică).

More details

Cumparand acest produs primesti pana la 4 puncte de loialitate, ce pot fi transformate intr-un voucher de 0,40 lei.


44,99 lei cu TVA

Adăugaţi la lista dorinţelor

Plata in 5 rate Poti alege plata in rate fara dobanda la finalizarea comenzii prin partenerul nostru de incredere Mobilpay. Acceptam STAR BT, Bonus Card, Alpha Bank si Card Avantaj, pana la 5 rate fara dobanda.
Plata prin CrediusEste o tehnologie inventata de Credius, ce iti permite sa obtii creditul simultan cu efectuarea cumparaturilor pe internet, fara adeverinta de venit sau un card de credit.
Livrare Rapida - in 24-48 hPentru produsele din stocul propiu
GarantieOferim garantie de la producator pentru toate produsele comercializate, conform Termeniilor si Condiliilor site-ului.
14 zile drept de returPoti returna produsele comandate in timp de 14 zile, iar suma iti va fi restituita conform Termenilor si Conditiilor site-ului.
 • Aditivul despălare Diesel este o combinatie de substante active cu proprietăţi deosebite de curaţare. Aditivii speciali asigură o protectie anticoroziva şi măresc performanţele la pornire (cifra cetanică).

  Proprietietăţi:
  - curăţă sistemul de alimentare cu combustibil;
  - indepărtează depunerile din injectoare;
  - îmbunătăţeşte performantele de aprindere (numar cetanic) ale motorinei;
  - previne detonatiile partiale;
  - protejează impotriva coroziunii;
  - asigură combustia optimă;
  - mareşte economicitatea şi siguranţa in funcţionare a motorului.

  Corespunde şi îndeplineşte următoarele clasificări şi specificaţii:
  Mitsubishi Z 2155170
  BMW 81 22 9 407 528.

  Caracteristici tehnice:
  Baza : aditivi dizolvaţi in fluid purtător
  Culoare : gălbui / portocaliu limpede
  Densitate la 20 °C : 0.82 g/cm³
  Punct de aprindere : 63 °C
  Grad de periculozitate : A III
  Vâscozitate la 20 °C : aprox. 2.3 mm²/s
  Punct de picurare : -35 °C

  Domeniu de aplicare
  Se foloseşte în toate motoarele diesel prevenirea şi eliminarea problemelor asociate cu rularea motorului(zgomot la mers in gol sau in sarcini medii, mers neuniform al motorului). Cantitatea necesară pentru prevenire sau remediere probleme: 500 ml.

  Mod de utilizare
  Folosire preventivă
  Se adaugă motorinei conform intervalelor inspectiilor tehnice periodice.
  Folosire în caz de remediere
  Desfaceţi furtunul de alimentare cu motorina (turul) si îl introduceţi în doza cu Diesel Purge. Inchideti returul sau introduceti-l in interiorul dozei de aditiv. Porniţi motorul si lasaţi motorul să meargă la diferite turatii cu Diesel Purge nediluat. După procesul de curăţare, refaceţi legăturile iniţiale ale maşinii. In cazuri extreme, repetaţi procesul de curăţare dacă este necesar.
  Ca o alternativa la procedura de remediere , aparatul nostru Jet Clean Tronic poate deasemenea sa fie folosit pentru curaţire. Pentru a face acest lucru, introduceţi cca. 2-3 litri de aditiv Diesel Purge in rezervorul aparatuluiJet-Clean Tronic. Informaţii suplimentare privind utilizarea aparatului Jet Clean Tronic, vă rugăm sa consultaţi fişa tehnica a aparatului Jet-Clean Tronic.

30 alte produse în aceeași categorie: